Grid View:

Ferastrae circulare pentru activitati hobby - JTS 10

Acest ferastrau circular  vine echipat cu un motor de 1.500 W cu frana prin inductie si cu o panza de Ø254 mm diametru care ofera o inaltime de taiere impresionanta de 80 mm. Toate functiile gasite pe ferastraiele mult mai sofisticate se gasesc si pe Jet JTS-10:Inaltime de taiere reglabilaTaierea in unghi de la 90° la 45°Rigla transversala pen..

0Lei

Ferastraie circulare cu masa mobila JTS600 X / XL

Ferăstraiele circulare JET JTS-600 sunt destinate uzului profesional si proiectate pentru tăierea precisă a lemnului și a plăcilor. Datorită dimensiunilor acestora sunt recomandate pentru ateliere mici și mijlocii sau pentru fabrici ca mașină suplimentară.Batiul ramforsat, motorul puternic și masa de susținere telescopică asigură o tăiere precisă. ..

0Lei

Ferastraie circulare pentru activitati hobby si de santier - JTS 315

Fierastrau fabricat din otel galvanizat / zincat ideal pentru atelier sau pentru deplasarea acestuia pe santier. Picioarele pot fi pliate pentru transport intr-o autoutilitara sau portbagaj. Chiar daca ferastraiele de acest tip sunt utilizate de obicei pentru spintecare, acestea pot fi folosite si pentru taierea precisa, dreapta sau unghiulara, cu ..

0Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)