Grid View:

Instalatii locale de exhaustare

Instalatii de exhaustare concepute pentru masini cu o productie mai mica de rumegus. Ventilator din otel special conceput pentru performante ridicate si operare silentioasa. Montare rapida. Patru roti pentru mobilitate. Se livreaza cu un sac de colectare si filtru de particule cu performanta pana la 30 de microni. 3 ml furtun inclus...

0Lei

Instalatii locale de exhaustare cu ciclon

Instalatiile de filtrare cu ciclon JCDC ofera optiuni revolutionare de filtrare, impreuna cu cele mai bune performante. Capacitatea sa de adaptare la nevoile de utilizare se face simplu si usor de utilizat. Constructia robusta si o functionare mult mai silentioasa decat a altor instalatii de exhaustare garanteaza confortul in atelierul dvs. pe peri..

0Lei

Instalatii locale de exhaustare cu tehnologie VORTEX

VORTEX CONE este o tehnologie revolutionara care separa particulele solide in instalatia de exhaustare.Sistemul creaza un flux elicoidal de aer care transporta particule solide si un con care inchide vortexul pentru a impiedica particulele mai mici sa se ridice in partea superioara a filtrului.Conul Vortex:Eficienta mare de separare. 98% dintre par..

0Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)