Grid View:

Cap de frezare pentru imbinare in dinti

Cap de frezare care faciliteaza o îmbinare perfecta si aproape indestructibila pe inaltime de pana la 48 mm. Este ideal pentru lipirea panourilor mari, a usilor si a pieselor de mobilier. Setati cu exactitate masina de frezat pe o piesa de test astfel incat vei produce doua parti opuse care se potrivesc perfect. Proiectat pentru masini normale ..

0Lei

Cap de frezare pentru indreptare

Designul inovator prin pozitionarea elicoidala a dintilor permit eliminarea simpla si progresiva materialului indepartat.  Corpul sculei este dotat cu cutite amovibile din carbura, care pot fi rotite de  la 4 ori.   Proiectat pentru toate tipurile de masini de frezatcu ax, pentru lemn de esenta tare si moale. ..

0Lei

Cap de frezare pentru panouri de usi

Capul de frezare pentru panouri de usi de la IGM este furnizat in doua versiuni. Pentru frezare superioara sau inferioare in functie de unde actioneaza scula asupra elementului de prelucrat. Ideal pentru panouri de mobilier, dulapuri si usi interioare din lemn dur si moale.  Corpul este realizat din aliaj de aluminiu intarit.   ..

0Lei

Cap de frezare profil-contraprofil

Capul de frezare este prevazut cu doua cutite profilate din carbura. Pozitionand capul de frezare deasupra mesei in functie de inaltime puteti alege intre cele doua profile, cel pentru rama cat si contra-profilul ce inchide rama.  Furnizat cu profil E. Alte tipuri de profil A, C si D sunt disponibile la comanda. Proiectat pentru un el..

0Lei

Cap de frezare universal

Corpul sculei este din otel de inalta calitate sau din duraluminiu (ALU) oferind o durabilitate ridicata. Acesta este echipat cu un sistem special de blocare pentru cutitele profilate si cele limitatoare ceea ce permite o utilizare sigura pentru alimentarea manuala (MAN) a materialului in procesare. Sistemul de blocare Euro asigura o strangere ..

0Lei

Scule de frezare pentru executare falt

Scule de prelucrare pentru executarea operatiei de faltuire. Corpul sculelor este confectionat din otel dur sau din duraluminiu cu aproape aceleasi caracteristici ca si cel confectionat din otel, dar cu greutate mai mica. Acesta este motivul pentru care este recomandat în special pentru operatiunile mai usoare.   Varianta F608 e..

0Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)