Grid View:

Dispozitiv de avans mecanic craft

Pentru utilizare pe masini de frezat de dimensiuni mici si medii, masini de indreptat sau ferastraie circulare pentru lucrari simple precum frezare ramelor si a panourilor. AF32 este fabricat cu aceleasi componente ca si modelele superioare - DC, ceea ce garanteaza un raport excelent pret-performanta. AF32 este un dispozitiv cu greutate medi..

0Lei

Dispozitiv de avans mecanic hobby

DAM de dimensiuni mici, practic, ideal pentru utilizarea cu mesele de router, masini mici de frezat si indreptat, ferastraie si masini de aplicat cant. Cu trei role PU care nu lasa urme pe material, cu o viteza variabila de 2-12 m / min si schimbator de sens asigura practicitatea si siguranta. Echipat cu un suport robust din fonta si un brat exten..

0Lei

Dispozitiv de avans mecanic profesional

Un accesoriu de inalta eficienta pentru masini de frezat, masini de indreptat si ferastraie pentru uz profesional si industrial. Designul unic, flexibilitatea ridicata, eficienta excelenta si cuplul puternic, acestea sunt caracteristicile dispozitivelor profesionale de avans mecanic IGM EASY. Dotate cu un motor DC Servo 375 W cu viteza continua de ..

0Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)