Grid View:

Aplicator universal pentru adeziv - IGM

Container pentru adeziv cu capacitatea de 250 mlDuza de adezivare pentru cepi, si Lammelo, rola de aplicare 60 mm, pensula si varf subtire..

0Lei

Aplicatoare manuale de adeziv cu dubla distributie

Dispozitiv manual pentru aplicat adeziv tip aracet sau urelit. Prevazut cu suport. Se livreaza cu un suport pe care se aseaza aparatul cand nu este utilizat.Echipat si cu o rola inferioara pentru aplicarea adezivului pe suprafete masi si o rola superioara pentru aplicarea adezivului pe marginile mai subtiri ale semifabricatelor. Rolele se cura..

0Lei

Aplicator manual pentru adeziv

Un dispozitiv simplu și eficient din punct de vedere al costurilor, fabricat din plastic și potrivit pentru utilizarea pe termen scurt. Permite o aplicare adezivă uniformă și ușoară pe suprafețele lipite.Lățimea rolei 74 mm.Pentru adezivi pe bază de apă.Rolă de rezervă inclusă...

0Lei

Aplicator manual pentru adeziv - IGM Profesional

Fabricat din elemente de calitate, prevazut cu suport. Aplica usor si uniform adezivul pe suprafetele plane. Gama completa de distribuitoare de lipici de mana, 3 latimi diferite disponibile, 72-150-180 mm si 3 tipuri de role - burete, cauciuc si burete cauciucat.Vine echipat cu o role de cauciuc pentru adezivi pe baza de apa.Recomandat pe..

0Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)